Гаранционни условия

Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Срокът на уреждане на рекламацията е 30 дни от датата на предявяване на рекламацията, респективно от завеждане в регистъра за предявените рекламации. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Потребителят има право да предяви рекламация независимо от предоставената търговска гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите.

*Рекламациите се предявяват в търговския обект, откъдето е закупена стоката. Рекламации не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са вследствие неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено.

Уважаеми клиенти, използвайте Вашите обувки по предназначение! Не перете обувките си в пералня, не ги киснете или почиствайте с избелващи перилни препарати. При влажно време намазвайте обувките си с лустро, течен парафин или други подходящи средства. Препоръчително е след носене обувките да се оставят да “почиват” минимум 24 часа, за да се даде възможност кожата да изсъхне от поетата от краката влага. Намокрените обувки изсушавайте в не пряк контакт с печки и радиатори. Ползвайте подходящи средства за почистване и боядисване. Така обувките се предпазват от деформиране и се удължава техния живот. Отстранявайте с мека влажна кърпа следите от сол и луга през зимата. При носене се съобразявайте със спецификата на материалите, от които са изработени Вашите обувки.

Дефекти, даващи основание за рекламация

  1. Сцепване на кожата
  2. Пречупване на ходилото
  3. Разцепено ходило
  4. Разкъсан шев на лицето
  5. Падане на форта

Поддържайте добре вашите обувки - те ще ви се отблагодарят!!!