ПРОМОЦИИ

Set Ascending Direction
 1. Дамски ежедневни сандали на платформа в пудра и сиво 1813
  Дамски ежедневни сандали на платформа в пудра и сиво 1813
  Special Price 50,40 лв. Цена 63,00 лв.
 2. Дамски елегантни сандали на ток черни 1951
  Дамски елегантни сандали на ток черни 1951
  Special Price 55,20 лв. Цена 69,00 лв.
 3. Дамски ежедневни сандали пудра 21 К3
  Дамски ежедневни сандали пудра 21 К3
  Special Price 55,20 лв. Цена 69,00 лв.
 4. Дамски ежедневни сандали на ток в черно и сребристо 40102
  Дамски ежедневни сандали на ток в черно и сребристо 40102
  Special Price 52,00 лв. Цена 65,00 лв.
 5. Дамски ежедневни сандали на ток лед 1082А
  Дамски ежедневни сандали на ток лед 1082А
  Special Price 55,20 лв. Цена 69,00 лв.
 6. Дамски ежедневни сандали на ток черни 1082А
  Дамски ежедневни сандали на ток черни 1082А
  Special Price 55,20 лв. Цена 69,00 лв.
 7. Дамски елегантни сандали на ток бежови 661 К4 ТО 9230
  Дамски елегантни сандали на ток бежови 661 К4 ТО 9230
  Special Price 60,00 лв. Цена 75,00 лв.
 8. Дамски елегантни сандали на ток в бяло и сиво 29 К3 ТО 9230
  Дамски елегантни сандали на ток в бяло и сиво 29 К3 ТО 9230
  Special Price 60,00 лв. Цена 75,00 лв.
 9. Дамски елегантни сандали на ток черни 699 ТМ5
  Дамски елегантни сандали на ток черни 699 ТМ5
  Special Price 60,00 лв. Цена 75,00 лв.
 10. Дамски ежедневни сандали на платформа в бяло и лилаво 1955
  Дамски ежедневни сандали на платформа в бяло и лилаво 1955
  Special Price 55,20 лв. Цена 69,00 лв.
 11. Дамски ежедневни сандали на ток бежови 1919
  Дамски ежедневни сандали на ток бежови 1919
  Special Price 47,20 лв. Цена 59,00 лв.
 12. Дамски ежедневни сандали на ток черни 1919
  Дамски ежедневни сандали на ток черни 1919
  Special Price 47,20 лв. Цена 59,00 лв.
Set Ascending Direction