Нови модели

Set Ascending Direction
 1. Дамски ежедневни обувки равни бели 212
  Дамски ежедневни обувки равни бели 212
  Special Price 44,10 лв. Цена 49,00 лв.
 2. Дамски ежедневни сандали на платформа бели 2040 сатен ниско
  Дамски ежедневни сандали на платформа бели 2040 сатен ниско
  Special Price 71,10 лв. Цена 79,00 лв.
 3. Дамски ежедневни чехли равни бели 827
  Дамски ежедневни чехли равни бели 827
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
 4. Дамски ежедневни чехли равни сребристи 901
  Дамски ежедневни чехли равни сребристи 901
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
 5. Дамски ежедневни сандали равни в черно и сребристо 815
  Дамски ежедневни сандали равни в черно и сребристо 815
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
 6. Дамски ежедневни сандали равни таба 815
  Дамски ежедневни сандали равни таба 815
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
 7. Дамски ежедневни сандали в бяло и сребристо 815
  Дамски ежедневни сандали в бяло и сребристо 815
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
 8. Дамски маратонки розови 1941-3
  Дамски маратонки розови 1941-3
  Special Price 26,10 лв. Цена 29,00 лв.
 9. Дамски ежедневни сандали на платформа черни K30-1
  Дамски ежедневни сандали на платформа черни K30-1
  Special Price 26,10 лв. Цена 29,00 лв.
 10. Дамски маратонки бели 1942-2
  Дамски маратонки бели 1942-2
  Special Price 26,10 лв. Цена 29,00 лв.
 11. Дамски мокасини бежови В500-2
  Дамски мокасини бежови В500-2
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
 12. Дамски мокасини жълти В500-6
  Дамски мокасини жълти В500-6
  Special Price 31,50 лв. Цена 35,00 лв.
Set Ascending Direction