Нови модели

Set Ascending Direction
 1. Дамска ежедневна чанта каки CM3757
  David Jones Дамска ежедневна чанта каки CM3757
  Special Price 24,50 лв. Цена 49,00 лв.
 2. Дамска ежедневна чанта сива CM3757
  David Jones Дамска ежедневна чанта сива CM3757
  Special Price 24,50 лв. Цена 49,00 лв.
 3. Дамска ежедневна чанта черна CM3757
  David Jones Дамска ежедневна чанта черна CM3757
  Special Price 24,50 лв. Цена 49,00 лв.
 4. Дамска елегантна чанта камел 2681-1
  Paula Rossi Дамска елегантна чанта камел 2681-1
  Special Price 36,00 лв. Цена 45,00 лв.
 5. Дамска раница бяла G2563
  Paula Rossi Дамска раница бяла G2563
  Special Price 31,20 лв. Цена 39,00 лв.
Set Ascending Direction