Платформи

Set Ascending Direction
 1. Дамски ежедневни обувки на платформа бежови 404/10/44
  Дамски ежедневни обувки на платформа бежови 404/10/44
  75,00 лв.
 2. Дамски ежедневни обувки на платформа сини 404/511/44
  Дамски ежедневни обувки на платформа сини 404/511/44
  75,00 лв.
 3. Дамски ежедневни обувки на платформа пудра 404/303/44
  Дамски ежедневни обувки на платформа пудра 404/303/44
  75,00 лв.
 4. Дамски ежедневни обувки на платформа тъмно сребристи 618/90
  Дамски ежедневни обувки на платформа тъмно сребристи 618/90
  79,00 лв.
 5. Дамски еженевни обувки на платформа в бяло и сребристо 618/2/264
  Дамски еженевни обувки на платформа в бяло и сребристо 618/2/264
  79,00 лв.
 6. Дамски ежедневни обувки на платформа бежови 154/91/82
  Дамски ежедневни обувки на платформа бежови 154/91/82
  69,00 лв.
 7. Дамски ежедневни обувки на платформа бели 313/39-143
  Дамски ежедневни обувки на платформа бели 313/39-143
  69,00 лв.
 8. Дамски ежедневни обувки на платформа черни 442К
  Дамски ежедневни обувки на платформа черни 442К
  69,00 лв.
 9. Дамски ежедневни обувки на платформа бежови 442К
  Дамски ежедневни обувки на платформа бежови 442К
  69,00 лв.
 10. Дамски ежедневни обувки на платформа пудра 4179
  Дамски ежедневни обувки на платформа пудра 4179
  85,00 лв.
 11. Дамски ежедневни обувки на платформа черни 4179
  Дамски ежедневни обувки на платформа черни 4179
  85,00 лв.
 12. Дамски ежедневни обувки на платформа пудра 200-47-560
  Дамски ежедневни обувки на платформа пудра 200-47-560
  69,00 лв.
Set Ascending Direction